1 av 5
- Foto: Scanpix/AP
2 av 5
- Foto: Scanpix/AP
3 av 5
- Foto: Scanpix/AP
4 av 5
- Foto: Scanpix/AP
5 av 5
- Foto: Scanpix/AP

Spansk media: "Fàbregas presenteras 9 juni"

Mycket talar nu för att Cesc Fábregas byter Arsenal mot Barcelona i sommar. Enligt spansk media är klubbarna nära att nå en överenskommelse och går allt som planerat kan nyförvärvet presenteras den 9 juni.


BARCELONA. Barcelona har redan gjort klart med ett nyförvärv i form av målkungen David Villa. En spelare som ger Zlatan Ibrahimovic hård konkurrens i anfallet om svensken stannar i klubben.

Men innan VM i Sydafrika går av stapeln ser det ut som att de spanska mästarna kommer att presentera ytterligare en förstärkning.

Katalanska tidningen Sport skriver på söndagen att Barça och Arsenal är i slutfasen av sina förhandlingar om Cesc Fábregas och att affären förmodas bli klar inom en vecka.

Engelsmännen kräver 600 miljoner kronor för sin mittfältsstjärna, men Barcelona uppges "bara" vara villiga att lägga ut 500 miljoner.

Lyckas man hitta en lösning, vilket är troligt enligt rapporterna, kommer Fábregas att presenteras på Camp Nou den 9 juni – dagen innan det spanska landslaget reser till Sydafrika.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ännu en missad chans: "Känns tomt"

1 timme sedan

Rödin: "En jäkla revansch"

2 timmar sedan
Kritiserade som ett gäng förlorare förra året. Nu är Brynäs ett vinnarlag igen – tillbaka till SHL. Det är en jäkla revansch, men vi har trott på det hela tiden, säger Brynässtjärnan Anton Rödin.

Arsenals uppvisning – 5–0 i derbyt mot Chelsea

2 timmar sedan
Snabb studs upp ur svackan – och fortsatt en utmanare i kampen om Premier League-titeln. Arsenal krossade Chelsea i Londonderbyt med 5–0.

Brynäs lycka – det händer nu

2 timmar sedan
Brynäs sejour i hockeyallsvenskan blev bara ettårig. De 13-faldiga svenska mästarna pallade pressen och var i slutändan överlägsna i kvalet. Här är fyra punkter kring Brynäs styrka i allsvenskan och utmaningarna i SHL:

Brynäs glädjekväll – tillbaka i SHL

3 timmar sedan
Efter exakt 13 månader är Brynäs tillbaka i SHL. Doldisen Oliver Tärnström, 21, sköt två mål när Brynäs besegrade Djurgården på bortaplan med 3–1. Och den klassiska klubben från Gävle är tillbaka efter 4–0 i matcher i finalserien.

Lamt Tre Kronor förlorade mot Finland

igår 20:36
Tre Kronor var alldeles för tamt i första perioden och Finland kunde därmed göra två matchavgörande mål i det tredje mötet av fyra. Vi kommer inte in i närkampsspelet och var långsamma, säger förbundskaptenen Sam Hallam.