Tisdag 16 Aug
Stockholm

Simão ryktas till Liverpool

1 av 2
2 av 2

Liverpool är ute efter förstärkning till nästa säsong. Enligt brittisk media kan Atlético Madrids Simão Sabrosa, 30, vara på väg in.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

LIVERPOOL. Liverpools tränare Rafael Benitez försökte värva portugisen Simão Sabrosa till Merseyside redan sommaren 2005 – och under vinterfönstret därpå – men misslyckades.

Den tekniske yttermittfältaren bytte istället Benfica mot Atlético Madrid sommaren 2007 och har sedan dess huserat i La Liga.

Nu är landslagsspelaren aktuell för "Pool" igen, uppger brittiska Metro.

Utan Albert Riera, som med största sannolikhet kommer att lämna Liverpool efter flera intriger, har Benitez problem på vänsterkanten. Och det är där som Simão kommer in i bilden.

"Inte hört något"

Han själv har emellertid inte hört något om en eventuell flytt.

– Ingen har sagt något om det här till mig under de senaste dagarna, säger Simão som däremot är medveten om att Atlético planerar att sälja honom i sommar.

Simão har ett år kvar på sitt kontrakt. Det betyder att spanjorerna kan behöva sälja honom nu för att inte riskera att tappa honom till någon annan klubb gratis.

Vid ett köp av spelaren uppges Liverpool få betala drygt 90 miljoner kronor, vilket kan avskräcka engelsmännen från en affär.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.