Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Efter agentens utspel - nu kräver Pep svar från Zlatan

1 av 3

2 av 3

Scanpix

3 av 3

Sport | 31/05/2010 10:37

I dagarna sågade Zlatan Ibrahimovics agent Mino Raiola den katalanska storklubben Barcelona och tränaren Pep Guardiola offentligt. Nu kräver Guardiola själv svar från Zlatan för att få veta om han ligger bakom sin agents uttalande.

BARCELONA. Turbulensen kring Zlatan Ibrahimovic i Barcelona bara fortsätter. Mängder med rykten har florerat i media de senaste veckorna som placerat svensken i olika Premier League- och Serie A-klubbar.

Barcelona har officiellt dementerat alla rykten och förklarat att Zlatan kommer stanna. Men spanska tidningar har konstant påstått att det finns osämja mellan Zlatan och Barça. Bland annat ska klubbledningen ha sänkt priset på anfallaren med hundra miljoner för att verkligen få sålt honom.

Och när 28-åringens agent Mino Raiola i helgen sågade Pep Guardiola bröt helvetet löst i fotbollsvärlden.

- Om du inte spelar med en spelare efter att ha betalat 75 miljoner euro för honom borde du åka till ett mentalsjukhus, sa Raiola i spansk radio.

Naturligtvis har även Guardiola uppmärksammat uttalandet och enligt katalanska Sport vill han nu ha ett enskilt samtal med Zlatan för att komma överens om framtiden.

Enligt tidningen vill Barcelonatränaren veta huruvida svensken ligger bakom agentens uttalanden, och om han vill stanna och är redo att ge hundra procent även nästa säsong.