Måndag 27 Jun
Stockholm

Efter utspelen - nu ber agenten om ursäkt

Zlatan kan bli Citys nästa stjärnvärvning.
1 av 2
Zlatan kan bli Citys nästa stjärnvärvning. Foto: Scanpix
Mino Raiola ber om ursäkt.
2 av 2
Mino Raiola ber om ursäkt. Foto: SPORT.ES

Mino Raiola kallade Barcelonas tränare för psyksjuk. Nu backar agenten och ber om ursäkt.– Jag har väldigt dåligt samvete för vad jag sade om Guardiola, säger han.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

BARCELONA. Zlatan Ibrahimovic agent Mino Raiola gick i dagarna till hård attack mot Barcelonas tränare Pep Guardiola och menade att han borde söka psykhjälp.

– Om du inte spelar med en spelare efter att ha betalat 75 miljoner euro för honom borde du åka till ett mentalsjukhus, sade Raiola till Com Radio då.

Men nu backar den omtalade agenten och ber om ursäkt för sina uttalanden.

– Jag har väldigt dåligt samvete för vad jag sade om Guardiola. Jag sade aldrig att han måste åka till ett mentalsjukhus eftersom ingen så här långt sagt att de måste sälja Zlatan. Men jag kanske inte skulle använt ordet mentalsjukhus, det hade nog varit mer korrekt att säga att det ”var konstigt”, men det är ändå inte fallet, säger han till RAC 1.

Han fortsätter med att berätta att alla parter har kommit fram till att det är bäst om hans adept stannar i den katalanska klubben.

– Jag ber Guardiola och klubben om ursäkt och jag kommer inte att prata något mer om Zlatans framtid eftersom Joan Laporta och Txiki Begiristain (klubbens sportchef) redan förklarat hans situation och vi är överens.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.