Fredag 1 Jul
Stockholm

Så ska Mourinho få sitt drömlag

1 av 3
2 av 3
3 av 3

Man kan hitta storstjärnor åt alla håll man tittar i Real Madrid, men trots det vill nye tränaren José Mourinho förbättra laget.- Vi behöver tre eller fyra spelare för att ha möjligheten att komma nära mitt önskelag, sa portugisen i går.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

MADRID. Med ikoner för fotbollsvärlden som Cristiano Ronaldo, Kaká och Iker Casillas för att nämna några har Real Madrid ett rejält stjärnspäckat lag. Det räckte däremot inte till en enda titel under den gångna säsongen och nye tränaren José Mourinho vill därför ge laget extra stjärnglans.

- Vi behöver tre eller fyra spelare för att ha möjligheten att komma nära mitt önskelag, sa Mourinho när han presenterades i går.

Han vill dock inte avslöja vilka spelare han drömmer om, men det har tidigare florerat rykten om att Premier League-stjärnor som Steven Gerrard, Frank Lampard och Ashley Cole skulle komma att anlända till Madrid i sommar.

- Jag tycker inte om att prata om spelare, det höjer bara priset på dem. Klubben är nöjd med insatsen från den förra säsongen och det är jag också. Vi behöver inte göra några jätteändringar, förklarade portugisen.

Vanligtvis brukar Real Madrid-tränare inte bli långvariga, men Mourinho förväntar sig fullborda sitt fyraåskontrakt för att nå maximalt resultat.

- Jag tror att fyra år är tillräckligt lång tid för att vinna och bygga ett starkt lag för presidenten och framtiden, säger Mourinho.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.