Fredag 1 Jul
Stockholm

Benitez sparkades - på grund av Gerrard

1 av 2
2 av 2

Rafael Benitez var tvungen att lämna för att ikonen Steven Gerrard skulle stanna kvar. Det menar Liverpoollegendaren David Fairclough.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

LIVERPOOL. I går stod det klart att Rafael Benitez får sparken från Liverpool efter sju år på tränarposten. Det har länge ryktats om att den spanske tränaren skulle lämna efter en usel säsong.

Men nu menar Liverpoollegendaren David Fairclough, som vunnit tre Europacuptitlar med klubben, att det i själva verket beror på storstjärnan Steven Gerrard.

- Du måste ha kvar Steven här och jag tror att deras enda hopp, förmodligen, var att försöka omstrukturera och förändra, och ett nytt namn högst upp skulle kanske få Steven att stanna kvar, säger Fairclough till Sky Sports News och fortsätter:

- Jag tror att han vill vara en Liverpoolspelare i framtiden men jag tror att han vill vara klar över sättet Liverpool utvecklas.

Tidigare har det även talats om att Gerrard kräver fler investeringar i klubben av de amerikanska ägarna Tom Hicks och George Gillett för att han ska stanna kvar.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.