Torsdag 30 Jun
Stockholm

Här steker Zlatan i Miami - med Ancelotti

1 av 2
2 av 2

Zlatan Ibrahimovic kommer allt närmare en övergång till Chelsea. På semestern i Miami bor han nämligen på samma hotell som Londonklubbens tränare Carlo Ancelotti.- Jippi! Då håller de på och förhandlar, ska en höjdare i Barcelona ha sagt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

BARCELONA. Att Zlatan Ibrahimovic spelar sina hemmamatcher på Camp Nou nästa säsong ser allt mindre troligt ut. Efter att ha förknippats med framför allt Manchester City och Milan, verkar nu Chelsea ligga närmast till hands för den svenske stjärnan.

Zlatan befinner sig just nu i Miami där han är på semester med familjen, men även Chelseabossen Carlo Ancelotti steker i samma stad. Enligt spanska El Mundo Deportivo bor dem dessutom på samma hotell, där de kommer hålla ett möte om Barçaspelarens framtid.

Ska man tro tidningen har Ancelotti också förlängt vistelsen i Miami - enbart på grund av Zlatan. Det får höjdarna hemma i Katalonien att jubla.

- Ibra och Ancelotti på samma hotell? Jippi! Då håller de på och förhandlar, ska en tungviktare inom klubben ha sagt.

Manchester City ska tidigare ha lagt ett bud på 35 miljoner euro för svensken, men Barcelona nobbade. Nu väntar den katalanska storklubben på ett bud runt 45-50 miljoner euro från Chelsea.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.