Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Manchester City rensar i truppen

- 08/06/2010, 20:45 -
1 av 3

2 av 3

Scanpix

3 av 3

Manchester City rensar en trio bestående av Martin Petrov, Benjani Mwaruwari och Sylvinho, vilka fått sporadiskt med speltid under den gångna säsongen.

MANCHESTER. Storsatsande Premier League-klubben Manchester City har kopplats ihop med en rad spelare, trots att Silly Season-perioden knappt hunnit starta.

Hetast av allt är givetvis ryktet om Zlatan Ibrahimovic, vars framtid i Barcelona är osäker. För att få plats med ett par nyförvärv väljer City därför att rensa en trio spelare.

Förre Atlético Madrid-spelaren Martin Petrov, anfallaren Benjani Mwaruwari och vänsterbacken Sylvinho erbjuds inga nya kontrakt och får därmed tacka för sig. Både Benjani och Petrov köptes in när Sven-Göran Eriksson dirigerade längs St Marks sidlinje.

Sylvinho, som tidigare tillhört Barcelona, spelade endast en säsong i City och kan nu komma att varva ner i en mindre liga.