Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Barcelona "rear" ut Zlatan

Zlatan reas ut av Barcelona.

Zlatan reas ut av Barcelona.

Scanpix

Sport | 09/06/2010 10:04

Prislappen är satt: Barcelona "rear" ut Zlatan Ibrahimovic för 490 miljoner kronor - drygt 135 miljoner kronor billigare än vad han värvades för.

BARCELONA. Zlatan Ibrahimovics framtid i Barcelona bir allt mer osäker för varje dag som går. I dag skriver spanska Sport att den katalanska klubben har satt en prislapp på den svenske anfallaren och att de vill sälja honom så snart som möjligt.

Reas ut
Enligt tidningen har klubben informerat "Ibras" agent, Mino Raiola, om deras planer. Raiola har därmed redan börjat leta efter en ny klubbadress åt sin klient, som värderas till drygt 490 miljoner kronor - mer än 135 miljoner kronor billigare än vad han värvades för från Inter.

Zlatan, som fortfarande har tre år kvar på sitt kontrakt, säljs med andra ord för ett högt men ändå realiserat pris.

Tre intresserade klubbar
Samtiidigt uppges ändå det vara tre kubbar som har de ekonomiska musklerna för att kunna värva Ibrahimovic. Det rör sig om Milan, Chelsea och Manchester City - tre klubbar som sedan länge har kopplats ihop med den långe anfallaren.