Inter förnedrade av Atalanta

Kusinerna från landet ledde med 3-0 redan efter en halvtimme.

Avståndet från Milano till Bergamo – där Atalanta kommer i från – är mindre än fem mil. Hemresan för Inters spelare lär inte vara en munter färd.

Matchen mot Atalanta gick inte alls som Mourinhos mannar hade tänkt sig. Redan i den 18 minuten gjorde Floccari 1-0 till hemmalaget. Tio minuter senare satte Cristiano Doni 2-0 på frispark – efter att bollen styrts in av Zlatan Ibrahimovics hand. Bara fem minuter senare utökade samme Doni till 3-0.

– Den första halvtimman går inte att förklara. I vanliga fall tycker jag om att berömma motståndarna när mitt lag förlorar, men den här gången spelade vi så dåligt i första halvlek att jag föredrar att säga att det var vi som ordnade resultatet och de första 40 minuterna går inte ens att kommentera, säger José Mourinho till Sky enligt La Gazzetta dello Sport.

I slutminuten hyfsade Inter siffrorna till 3-1. Målskytt? Zlatan Ibrahimovic, så klart.

I kväll möter Juventus Lazio i Rom. Seger för de svartvita så ligger de bara en poäng efter Inter.

Mourinho föredrar att inte säga allt han tycker om sitt lags match.

– Jag måste hålla mun, medan alla ni (journalsister) kan använda de adjektiv som ni vill om en så här negativ match för vårt lag, säger tränaren till Gazzettan.

Duplantis OS-plan – avstår klassisk tävling

Regn och gräsbrand störde F1-kvalet

Tidigt i kvalet inför formel 1-sprinten i Shanghai blev det rödflagg för en gräsbrand bredvid banan, som dock släcktes snabbt.

Nagelsmann stannar: tysk förbundskapten över 2026

Julian Nagelsmann kommer att leda Tyskland under VM 2026 i USA, Kanada och Mexiko.

Ica-butikens kaxiga hån: ”Halstabletter bra mot skånska"

Ica Kvantum Skellefteå ritkar en rejäl känga mot alla skåningar och SAIK:s motståndare Rögle inför SM-finalen i hockey. – Ett säkert vårtecken, säger butikschefen Alexander Björck.

Trio diskas efter skandalen – lät kines vinna

Topptrion i Pekings halvmaraton diskas och fråntas sina medaljer, meddelar arrangören. Hemmalöparen He Jien vann – efter att ha vinkats fram av en trio konkurrenter på upploppet.