Supershejk köper Newcastle?

Dubais härskare Mohammed bin Rashid Al Maktoum på väg in.


Mohammed bin Rashid Al Maktoum – eller bara Shejk Mohammed – har tidigare försökt köpa Liverpool. Nu är han på väg att köpa Newcastle, skriver Daily Star. Shejk Mohammed är en av världens rikaste män, och mannen bakom en rad spektakulära megabyggen i Dubai de senaste åren. Han är också en välkänd figur i galoppvärlden, där han spenderat över en miljard dollar på hästar. Och låtit specialbygga ett eget jumbojet åt sina fyrbenta älsklingar.

Att han nu ser ut att vara på väg att köpa Newcastle kan ha att göra med att Abu Dhabi United Group köpte Manchester City för drygt två veckor sedan. Hans företag, Dubai Investment Capital Group, uppges vara bittra rivaler till Abu Dhabi-gruppen.

Skrivet av:

Senaste nytt

Allegri om Pogba: "Tappar en enastående spelare"

Bommar och fall för Öberg – nia i masstarten

Efter andraplatsen i distansloppet blev det ingen ny framgång för Elvira Öberg i masstarten. Fem bommar och ett fall bidrog till svenskans niondeplats i Holmenkollen.

Kramer klar för VM-final: "Nära att skita sig"

1 timme sedan
Andreas Kramer är klar för VM-final på 800 meter, efter en tajt semifinal där svensken gjorde upp om tredjeplatsen med amerikanen Isaiah Harris.

Montler åtta i VM-finalen: "Det fanns inte där"

1 timme sedan
Thobias Montler lyckades inte försvara sitt VM-silver från Belgrad 2022. Han var inte ens i närheten av en medalj. Jag krigar för det i dag, men det fanns inte där, säger han efter längdfinalen i Glasgow. Dominanten Miltiadis Tentoglou, Grekland, vann igen.

Claesson om Tomasson: "Nytänk och ny energi"

3 timmar sedan
De svenska spelarna i danska ligan ser positivt på att en dansk tränare nu ska leda det svenska landslaget. Lite nytänk, jag tror det kommer att bli bra, säger rutinerade landslagsspelaren Viktor Claesson.

Sagström tappade i ledarbollen – igen

3 timmar sedan
Madelene Sagström och ledarboll har inte varit någon bra kombination de senaste veckorna. Svenskan har tappat till 17:e plats i LPGA-tourtävlingen i Singapore.