Torsdag 16 Sep
Stockholm

Vem är mamman, Ronaldo?

Vem är barnets mamma?
1 av 2
Vem är barnets mamma?. Foto: Roberto Candia/AP/SCANPIX
Enligt The Sun kan det vara en dansk Paris Hilton-look alike.
2 av 2
Enligt The Sun kan det vara en dansk Paris Hilton-look alike. Foto: Matt Sayles/AP/SCANPIX

Enligt The Sun finns det två kvinnor som kan vara mamma till Ronaldos nyfödde son: En Paris Hilton-look alike och en surrogatmamma.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

MADRID. För tre dagar sedan meddelade Real Madrid-stjärnan Cristiano Ronaldo att han hade blivit pappa till en liten son. Men vem mamman var ville han inte avslöja.

"Som överrenskommet med barnets mor, som föredrar att hålla sin identitet hemlig, kommer jag ha ensam vårdnad av min son", skrev han bland annat på sin Twitter.

Föga förvånande spekuleras det nu vilt om vem hon är. I dag skriver den engelska tabloiden The Sun att det finns två potentiella mammor till barnet, som fortfarande inte har blivit namngiven.

En look alike eller en surrogatmamma

Den ena är en dansk Paris Hilton-look alike och den andra är en amerikansk surrogatmamma. Båda två ska ha meddelat att de var gravid bara veckorna efter att ha träffat Ronaldo.

Den danska tonåringen har enligt The Sun gömt sig ända sedan hon träffade Ronaldo i Madrid. Samtidigt rapporteras det att Ronaldo ska ha träffat surrogatmamman i San Diego i USA.

Enligt uppgifter ville inte Ronaldo dela på sin rikedom med någon mamma efter att ha bestämt att han ville ha ett barn. Ett barn som just nu är med den portugisiske stjärnans familj i Algarve.

Kommentera
Kopiera länk
Dela