Vem är barnets mamma?
1 av 2
Vem är barnets mamma? - Foto: Roberto Candia/AP/SCANPIX
Enligt The Sun kan det vara en dansk Paris Hilton-look alike.
2 av 2
Enligt The Sun kan det vara en dansk Paris Hilton-look alike. - Foto: Matt Sayles/AP/SCANPIX

Vem är mamman, Ronaldo?

Enligt The Sun finns det två kvinnor som kan vara mamma till Ronaldos nyfödde son: En Paris Hilton-look alike och en surrogatmamma.


MADRID. För tre dagar sedan meddelade Real Madrid-stjärnan Cristiano Ronaldo att han hade blivit pappa till en liten son. Men vem mamman var ville han inte avslöja.

"Som överrenskommet med barnets mor, som föredrar att hålla sin identitet hemlig, kommer jag ha ensam vårdnad av min son", skrev han bland annat på sin Twitter.

Föga förvånande spekuleras det nu vilt om vem hon är. I dag skriver den engelska tabloiden The Sun att det finns två potentiella mammor till barnet, som fortfarande inte har blivit namngiven.

En look alike eller en surrogatmamma

Den ena är en dansk Paris Hilton-look alike och den andra är en amerikansk surrogatmamma. Båda två ska ha meddelat att de var gravid bara veckorna efter att ha träffat Ronaldo.

Den danska tonåringen har enligt The Sun gömt sig ända sedan hon träffade Ronaldo i Madrid. Samtidigt rapporteras det att Ronaldo ska ha träffat surrogatmamman i San Diego i USA.

Enligt uppgifter ville inte Ronaldo dela på sin rikedom med någon mamma efter att ha bestämt att han ville ha ett barn. Ett barn som just nu är med den portugisiske stjärnans familj i Algarve.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

igår 21:48
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

igår 21:22
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg visar klass – bara ett slag efter

igår 20:44
Det svenska stjärnskottet Ludvig Åberg håller sig kvar i täten och fortsätter visa klass i RBC Heritage, USA-tourtävlingen i South Carolina. Eller vad sägs om fem birdies på andra rundan?

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

igår 19:54
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

igår 19:54
Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.