Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mourinho: ”Är någon sen åker vi utan honom”

”Mou” är sträng direkt.
1 av 2

”Mou” är sträng direkt.

Arturo Rodriguez/AP/SCANPIX

2 av 2

Arturo Rodriguez/AP/SCANPIX

Sport | 17/07/2010 13:26

José Mourinho inledde sitt första träningspass i Real Madrid med att sätta upp fem regler. Den största är att han inte vill ha några spelare som är sena.- Jag väntar inte på någon, säger Mourinho.

MADRID. Förra säsongen tog José Mourinho det italienska laget Inter till trippeln. Nu har portugisen tagit över Real Madrid och ska göra samma sak.

Under det första träningspasset med sitt nya lag satte ”The Special One” upp fem nya regler som alla spelare måste följa, uppger den spanska tidningen Marca. Om någon spelare är sen till bussen när de är bortamatch – får han inte följa med.

– Även om vi tvingas spela med en man mindre, jag väntar inte på någon, säger Mourinho till tidningen.

De hårda reglerna

Portugisen vill inte ha någon spelare kommer sent till träningen – och om någon är sen – får han träna på egen hand. Spelarna kommer alltid att träna 90 minuter. Om en spelare är skadad ska han befinna sig på träningsanläggningen en timme innan träning för att utvärdera skadan med läkarna. Alla spelare måste ha mobilerna på ljudlös när de sitter i bussen.