Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mourinho har fått nog – stämmer medicinman

1 av 2

Arturo Rodriguez/AP/SCANPIX

Kommer stämma medicinmannen.
2 av 2

Kommer stämma medicinmannen.

Arturo Rodriguez/AP/SCANPIX

Sport | 20/07/2010 11:10

Enligt medicinmannen Makthub Mzee ska José Mourinho uppsökt tre shamaner. Det avfärdar nu stjärntränarens talesman – som kommer att använda juridisk hjälp för ställa allt till rätta.– Det är den dummaste nyheten jag har hört på flera år, säger han.

MADRID. När José Mourinho var på semester i Kenya ska han ha besökt tre shamaner för att hjälpa honom med sitt uppdrag i Real Madrid. De uppgifterna tillbakavisar nu stjärntränaren och tänker stämma medicinmannen Makthub Mzee, uppger Tuttomercatoweb.

– Det är den dummaste nyheten jag har hört på flera år vad gäller Mourinho. Vi kommer att använda all juridisk kompetens vi har tillgång till för att ställa både författaren och källan bakom den här dumma nyheten inför rätta, säger portugisens talesman Eladio Parames till sajten.

Medicinmannen, som tidigare har hjälp flera idrottsmän, kom i går fram med uppgifterna om att de hade träffats på en hemlig plats för att hjälpa ”Mou” med att lyckas på sitt nya uppdrag som tränare för Real Madrid.

– Vi kommunicerade via en mellanhand och träffades i hemlighet eftersom han inte ville att det hela skulle bli känt. Mourinho sa att han ville ha hjälp att vinna förtroendet hos spelarna i Real Madrid, sade Makthub enligt The Times of India.