Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Gerrard stannar – efter värvningen av Cole

Kommer att stanna kvar i Liverpool.
1 av 2

Kommer att stanna kvar i Liverpool.

Scott Heppell/AP/SCANPIX

2 av 2

Simon Dawson/AP/SCANPIX

Sport | 20/07/2010 15:28

Steven Gerrards framtid har länge varit osäker. Efter värvningen av Joe Cole väljer nu lagkaptenen att fortsätta i Liverpool.– Ska bli fantastiskt att spela med Joe i Liverpools tröja, säger lagkaptenen.

LIVERPOOL. Under hela sommaren har Steven Gerrard ryktas vara på väg bort från klubben. Främst är det Real Madrid och Inter som har jagat engelsmannen. När lagkaptenen i dag återvände till klubben för att inleda försäsongen gav han fansen lugnande besked.

– Jag ville få en chans att träffa Roy Hodgson privat och har nu gjort så. Jag är mycket imponerad av hans planer för framtiden, säger han till klubbens hemsida.

”Fantastiskt att spela tillsammans med Cole”

Under gårdagen blev Joe Cole klar för klubben och kan vara en avgörande orsak till att han fortsätter i klubben.

– Det är en fantastisk värvning för oss. Han har visat sin kapacitet i många år i Premier League, inte minst mot oss – så det ska bli fantastiskt att spela tillsammans med honom i en Liverpools röda tröja.

Inblandad i värvningen

30-åringen var inblandad i värvning av Cole efter att ha pratat varmt om klubben under VM i Sydafrika.

– Jag har sagt till honom vilken fantastisk klubb det här är och jag är säker på att Joe är den typen av spännande talang som våra fans kommer att älska att se.