Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Cole: "Har kommit till landets största klubb"

Joe Cole lämnade Chelsea för Liverpool -Englands största klubb.
1 av 1

Joe Cole lämnade Chelsea för Liverpool -Englands största klubb.

Kirsty Wigglesworth/AP/SCANPIX

Sport | 22/07/2010 08:57

Joe Cole ser fram emot att få börja spela med Liverpool. En klubb som han anser vara Englands allra största.– Det här är en helt ny utmaning för mig, säger den 28-årige mittfältaren.

LIVERPOOL. I dagarna kritade en arbetslös Joe Cole på för krisklubben Liverpool. Den 28-årige mittfältaren tror dock inte att det kommer att bli några problem den kommande säsongen, nu när tränaren Roy Hodgson har tagit över.

– Jag behövde inte ens tänka på saken när jag fick reda på att Liverpool var intresserade av mig, eftersom det är den största klubben i landet, säger den förre Chelsea-spelaren enligt The Sun.

Han fortsätter:

– Det här är en helt ny utmaning för mig. Jag har spelat i London i hela mitt liv.

Fick Gerrard att stanna

Värvningen av den 56-faldige landslagsmannen fick även lagkaptenen Steven Gerrard att återigen besluta sig om att stanna i Merseyside-klubben.

– Det var den bästa nyheten jag kunde ha fått. Stevie är Liverpool rakt igenom och jag vet, genom att både ha spelat med och emot honom, vilka kvalitéer han har, berättar Cole.

Förutom Liverpool uppgavs klubbar som Milan, Valencia, Arsenal och Tottenham vara intresserade av yttermittfältaren. Men det blev alltså "the reds" till slut.