Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Jols "nej tack" öppnar upp för "Svennis"

- 22/07/2010, 14:40 -
Sven-Göran Eriksson kopplas ihop med Fulham igen.
1 av 2

Sven-Göran Eriksson kopplas ihop med Fulham igen.

Nils Jakobsson/AP/SCANPIX

Martin Jol tackade nej.
2 av 2

Martin Jol tackade nej.

Daniel Roland/AP/SCANPIX

Sven-Göran Eriksson kan komma att ta över Fulham trots allt.

LONDON. Martin Jol var i närmast helt klar för Fulham. Men då tackade Ajax-tränaren nej till Premier League-klubbens erbjudande och valde att stanna kvar i Eredivisie - något som återigen öppnar upp för Sven-Göran Eriksson.

Den svenske tränaren, som fortfarande inte bestämt sig om han ska fortsätta som Elfenbenskustens förbundskapten, var en av favoriterna till att ta över laget efter att Roy Hodgson lämnat för Liverpool. Men i stället lades all fokus på Jol, som nu alltså har valt att fortsätta i Holland.

Lönen kan sätta stopp

En sak som kan sätta stopp för en eventuell affär är dock svenskens höga lönekrav. Enligt tidningen La Mandat ska bland annat ivorianerna ha erbjudit "Svennis" närmare en halv miljon kronor i månaden under fyra år för att stanna kvar. Eriksson ska å andra sidan ha tackat nej, och kräver i stället knappt en miljon kronor i månaden.