Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Lagerbäck borta - leder inte laget mot Sydkorea

Lars Lagerbäck

Lars Lagerbäck är fortfarande borta.

TT

Sport | 23/07/2010 09:40

Lars Lagerbäck kommer inte att leda landslaget i den kommande vänskapslandskampen mot Sydkorea.– Austin Eguavoen kommer att leda "the eagles" mot Sydkorea, säger förbundets presstalesman, Ademola Olajire.

ABUJA. Huruvida Lars Lagerbäck blir kvar som Nigerias förbundskapten är fortfarande oklart. Men en annan sak är det, och det är att den svenske tränaren inte kommer att leda landslaget i deras kommande träningslandskamp mot Sydkorea.

Den elfte augusti drabbas nationerna samman. Men Lagerbäck kommer alltså inte att dirigera sina mannar från bänken. I stället kommer den förre förbundskaptenen från 2005 till 2007, Austin Eguavoen, vara den som har ansvaret.

– Eguavoen kommer att leda "the eagles" mot Sydkorea, säger förbundets presstalesman, Ademola Olajire, till Daily Sunsports.

Trots att Nigeria åkte ut i gruppspelet i VM uppges även fotbollsförbundet vara mer än sugna på att fortsätta med Lagerbäck. Den svenske tränaren är dock spårlöst försvunnen, men ändå förväntas ett beslut komma redan nästa vecka.