Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ribéry: ”Jag måste överleva det här”

1 av 3

Zahia Dehar, kvinnan bakom skandalen.
2 av 3

Zahia Dehar, kvinnan bakom skandalen.

All Over Press

Ribéry är inte rädd för sin framtid.
3 av 3

Ribéry är inte rädd för sin framtid.

Francois Mori/AP/SCANPIX

Sport | 23/07/2010 18:36

Efter att Franck Ribéry blivit släppt från polisförhöret väljer nu stjärnan att tala ut.– Det finns stunder i livet som är deprimerande och stressiga, säger stjärnan.

PARIS. För ett par dagar sedan blev Franck Ribéry och Karim Benzema inkallade på polisförhör för prostituionsskandalen efter att stjärnorna har köpt sex av en minderårig. Nu väljer Bayern-stjärnan att kommentera händelserna de senaste dagarna.

– Det finns stunder i livet som är deprimerande och stressiga. De här stunderna är definitivt det. Men jag måste överleva de här dipparna, säger stjärnan till tyska Bild.de och fortsätter:

– Jag är inte rädd för min framtid, min karriär. Varken i landslaget eller i Bayern. För jag är inte skyldig till brottet. Jag är säker på att jag kommer att återvinna förtroendet hos de som inte tror på mig.

27-åringen, som tidigare representerade Marseille, passar på att tacka sin fru respektive klubben för allt stöd.

– Jag vill speciellt tacka min fru. Och hela klubben som står bakom mig till hundra procent. Jag kommer aldrig glömma Bayern München.

Det blir inte heller lättare för Ribéry efter att samtliga VM-spelare precis blivit petade av den nya förbundskaptenen Laurent Blanc till nästa landskamp.