Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ordföranden: ”Överens med Vidic om ett nytt kontrakt”

- 23/07/2010, 20:57 -
Vidic stannar kvar i Manchester United.
1 av 2

Vidic stannar kvar i Manchester United.

Jon Super/AP/SCANPIX

Den hårde serben kommer fortsätta att gå tuffa dueller mot Theo Walcott i Arsenal.
2 av 2

Den hårde serben kommer fortsätta att gå tuffa dueller mot Theo Walcott i Arsenal.

Jon Super/AP/SCANPIX

Efter mycket spekulationer är det nu klart att Nemanja Vidic stanna kvar i Manchester United. Backbjässen är muntligt överens om ett nytt kontrakt.

MANCEHSTER. Efter att Nemanja Vidic, 28, har ryktas vara på väg bort från Premier League-jätten Manchester United under en längre tid. Främst ska Real Madrid varit intresserade av att knyta till sig serben. Tidigare i dag skrev Nyheter24 om att mittbacken skulle få en rejäl löneökning för att hålla den spanska storklubben borta. 28-åringen skulle gå från åtta hundra tusen per vecka till över miljonen, rapporterade Daily Mail.

Nu på kvällen bekräftar storklubbens ordförande, David Gill, att man har kommit överens om ett nytt kontrakt.

– Jag är väldigt glad över att kunna bekräfta att vi för tre eller fyra veckor sedan kom överens om ett nytt långtidskontrakt med Vidic, säger han till klubbens hemsida.

Än så länge är inga papper påskriva, men både parterna ska ha en muntlig överenskommelse och skakat händer. Tanken är att kontraktet ska skrivas på när stjärnan är tillbaka från sin semester i början av augusti.