Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hodgson i bråk med läkarna

Hodgson i konflikt med läkarna.
1 av 1

Hodgson i konflikt med läkarna.

Sigit Tischler/AP/SCANPIX

Sport | 24/07/2010 12:36

Roy Hodgson är inte överens med läkarna i Liverpool om vilka spelare som ska vilas i Europa League-kvalet på torsdag. Läkarna råder honom att inte använda några VM-spelare – något som engelsmannen vill. Nu har ett bråk blåst upp.– Det är lite bråk med dem (läkarna), säger Hodgson.

LIVERPOOL. Redan nästa torsdag kliver Liverpool in i kvalet till Europa League mot FK Rabotnicki. Den nya Liverpooltränaren Roy Hodgson vill använda sig av spelarna som var med i VM – men får inte för läkarna. Spelare som Steven Gerrard, Jamie Carragher, Glen Johnson och Daniel Agger har precis återupptagit träningen efter sin semester. Nu medger den förre Fulham-tränaren att det är en konflikt.

– Det är lite bråk med dem, i viss utsträckning, för att försöka få loss fler spelare, eftersom de ur deras synsätt är väldigt klara med att alla spelare som just kom tillbaka till Melwood (Liverpools träningsanläggning) efter VM inte borde spela i någon av de två matcherna, säger tränaren enligt ESPN.

– För min del vill jag avancera i turneringen och jag kanske behöver några av dessa spelare, så det är mycket kompromissande.

Tränaren, som gjorde stor succé i Fulham, hade kunnat vara utan stjärnspelarna om det hade varit en träningsmatch.

– Men nu är det tävlingsmatcher och det är en skillnad.