Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nytt vittne kan fria Benzema

- 25/07/2010, 18:08 -
Zahia Dehar är tjejen som de ska haft sex med.
1 av 11

Zahia Dehar är tjejen som de ska haft sex med.

2 av 11

3 av 11

4 av 11

All Over Press

5 av 11

All Over Press

6 av 11

All Over Press

7 av 11

All Over Press

8 av 11

All Over Press

9 av 11

All Over Press

10 av 11

All Over Press

Kan frias från från skandalen.
11 av 11

Kan frias från från skandalen.

Francois Mori/AP/SCANPIX

Franck Ribéry och Karim Benzema ska ha köpt sex av en minderårig flicka vid namn Zahia Dehar. Nu kan Real-stjärnan frias efter att en okänd flickvän kommit fram.– Målet är att få till ett snabbt friande, säger Benzemas advokat Sylvain Cormier.

PARIS. För ett par dagar sedan blev Franck Ribéry och Karim Benzema inplockade på ett polisför efter att ha köpt sex av en minderårig tjej. Nu kan Real Madrid-stjärnan, som backas upp av sin klubb, frias från anklagelserna efter att en okänd flickvän med ett trovärdigt alibi trätt fram.

– Hennes vittnesmål är väldig detaljerat. Hon bekräftar att hon spenderat kvällen med Karim och ger många detaljer kring platser och personer som varit närvarande den kvällen, säger Sylvain Cormier, advokat åt anfallsstjärnan, till den franska tidningen Le Parisien.

Båda spelarna kan få tre års fängelse men för anfallaren ser det ljusare ut efter att det nya vittnet trätt fram.

– Vittnet är seriöst och det hon säger går att bevisa. Jag har efterfrågat att hon ska höras så snart som möjligt av utredarna. Målet är att få till ett snabbt friande efter att de nödvändiga förhören genomförts.