Stockholm

Gerrard i rätten – Pool till salu

Liverpool tar helg efter en turbulent fredag.


Läs mer

Klädd i sin bästa gåbortkostym, vit skjorta och mörk slips stegade Liverpoools kapten Steven Gerrard in och satte sig på en träbänk i North Sefton Magistrates Court i Southport. Gerrard sa sig förstå vad han och två kompisar är anklagade för: att ha misshandlat en 34-årig tvåbarnsfar på en pub i Southport. Rättegången blev uppskjuten till den 20 mars, skriver Liverpool Echo.

Efter uppträdandet i rätten åkte Gerrard till Liverpools träningsanläggning i Melwood. Väl där gjorde Gerrard enligt tränare Benitez "två eller tre mål". Spanjoren är väldigt mån om att betona att hans lagkapten inte påverkas negativt av rättsprocessen mot honom.

– Han har visat under de senaste veckorna vilket fantastiskt proffs han är och jag tror att han kan göra samma sak nu. Han har vårt fulla stöd och det vet han, säger Rafa Benitez enligt Liverpools hemsida.

Samtidigt tornar ett nytt orosmoln upp inför söndagens FA-cupderbyt mot Everton. Nu visar det sig att klubbens båda amerikanska ägare Tom Hicks och George Gillett har vänt sig till två skilda banker för att hitta köpare av klubben.

Enligt Liverpool Echo är det banken Merrill Lynch - som är anlitad av Hicks – som har identifierat kuwaitiern Nasser al-Kharafi som tänkbar köpare.

Gillet ska enligt tidningen i stället jobba med Rothschilds – och sprickan mellan de båda ägarna blir allt tydligare.

Skrivet av:

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.