Tisdag 30 Nov
Stockholm

Zlatan: "Jag stannar i Barcelona"

Zlatan stannar i Barcelona.
Zlatan stannar i Barcelona. Foto: MANU FERNANDEZ/AP/SCANPIX

Zlatan Ibrahimovic stannar i Barcelona. Det försäkrade den svenske anfallaren på dagens presskonferens i Oslo.– Det finns alltid rykten, det finns alltid prat. Men det har inte påverkat mig alls. Jag är lycklig över att vara Barcelonaspelare, säger han.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

OSLO. Barcelona är i Oslo för en träningsmatch. Då passade den svenske anfallaren Zlatan Ibrahimovic att hålla en presskonferens där han klart och tydligt uttryckte sin vilja att stanna i den katalanska storklubben.

– Jag är väldigt glad över att vara med i världens bästa klubb, säger "Ibra" inför den samlade pressen.

Spekulationerna om Ibrahimovic framtid har varit många. Rykten har placerat honom i bland annat Chelsea, Manchester, Manchester United och även Milan. Men som det ser ut nu så stannar alltså han i Spanien och Barça.

– Det finns alltid rykten, det finns alltid prat. Men det har inte påverkat mig alls. Jag är lycklig över att vara Barcelonaspelare, fortsätter han.

"Alltid tufft det första året"

Den 29-årige Zlatan inledde vårsäsongen väldigt starkt med Barcelona och sänkte bland annat ärkerivalen Real Madrid med matchens enda mål i El Clasico. Men efteråt gick det desto tyngre för stjärnan, som till slut petades helt och hållet av tränaren Pep Guardiola.

– Varje gång jag har bytt klubb har det första året varit lite tuffare, säger han.

Transferfönstret har inte stängt ännu och allting kan visserligen fortfarande hända. Men Guardiola har vid flera tillfällen förklarat att det är upp till "Ibra" att bestämma sig om han ska bli kvar eller ej. Ett beslut som nu alltså har kommit.

Kommentera
Kopiera länk
Dela