Stockholm

Gerrard tar hjälp av polischef

För att bevisa sin oskuld tar Steven Gerrard hjälp av en före detta polischef.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Utredningen kring Steven Gerrards misstänkta misshandel går vidare. I går, fredag, besökte Liverpools lagkapten rätten för att uppge sina personuppgifter och förklara sig själv som "icke skyldig" till anklagelserna.

För att rentvå sig har mittfältaren nu tagit hjälp av den förre polischefen Lord Stevens, som 2006 hjälpte FA i ett fall om korruptionsanklagelser.

– Stevie är fast besluten om att bevisa sin oskuld och bryr sig inte om vad det kostar. Han har de allra bästa personerna runt sig. Det kommer kosta en hel del pengar, men det är inget problem, säger en källa med insyn enligt The Sun.

Offret, Marcus McGee, har dock också hårda styrkor på sin sida. Utredningsfirman Quest ska försöka locka fram fler vittnen till händelsen och dessutom försöka hitta luckor i bevismaterialet. Quest hjälpte förra året Formel 1-bossen Max Mosley i dennes fall mot tidningen Sunday.

I väntan på utslag har rätten North Sefton förbjudit Gerrard och de övriga misstänkta att besöka baren där incidenten inträffade.

Frispark i krysset av Gerrard

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.