Söndag 28 Nov
Stockholm

”Crouch övertalades att välja Tottenham”

Ska ha blivit övertalad att välja Tottenham, menar Fulham.
1 av 2
Ska ha blivit övertalad att välja Tottenham, menar Fulham. Foto: Jon Super/AP/SCANPIX
Kunde du ha hamnat i Fulham istället?
2 av 2
Kunde du ha hamnat i Fulham istället?. Foto: Tom Hevezi/AP/SCANPIX

En stor skandal håller på att bryta ut i Premier League. Fulham vill dra ligans ordförande David Richards inför rätta efter att han ska ha övertalat Peter Crouch att välja Tottenham istället för Fulham.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

LONDON.  Förra sommaren hade Peter Crouch bud på sig från både Fulham och Tottenham. The Sun skriver att Fulham hade lagt upp 125 miljoner för att köpa loss anfallaren. De ska ha varit överens med ”Pompey” innan ”Spurs” klev in i bilden. Enligt uppgifter till tidningen låg Londongrannarnas bud på 102 miljoner kronor.

Då kom ligans ordförande blandade sig i och ska ha övertalat den långe anfallaren att välja Tottenham istället för Fulham. Därför vill klubben dra ordföranden inför rätta – trots att Premier League redan haft en intern utredning och de kom inte fram till att David Richards inte gjort något fel.

Men ”The Cottagers” menar att de har bevis för att Richards ska ha ringt till Crouch och vill kalla båda som vittnen. Fulham går ut offentligt för att få med sig övriga Premier League-klubbar på sin sida.

Kommentera
Kopiera länk
Dela