Villa: ”Trodde Torres skulle skriva på för Chelsea”

- 01/08/2010, 13:21 -
Villa är överraskad att Torres stannar.

Villa är överraskad att Torres stannar.

Matt Dunham/AP/SCANPIX

Fernando Torres bästa kompis, tillika radarpartner i landslaget, David Villa är förvånad att han stannar i Liverpool. Barcelonastjärnan trodde att ”Nando” skulle spela i Chelsea.– Efter att jag pratade med honom under VM trodde jag att han skulle skriva på för Chelsea, säger Villa,

LIVERPOOL. Samma dag som Roy Hodgson bekräftade att Javier Mascherano vill lämna Liverpool så välkomnade engelsmannen Fernando Torres återkomst. 26-åringen har ryktas vara på väg till Chelsea, men kommer nu att stanna i krisklubben. Något som överraskar bästa polaren David Villa.

– Jag är faktiskt lite förvånad. Det ser ut som att ”Nando” ska stanna. Efter att jag pratade med honom under VM trodde jag att han skulle skriva på för Chelsea, säger Villa enligt Sunday Express.

”The Reds” kommer ifrån en dålig säsong. Man slutade sjua i Premier League och får därmed inte spela i Champions League den här säsongen. Nu tror det nyblivna Barcelonaproffset att det är sista chansen för klubben att behålla storstjärnan.

– Detta är Liverpools sista chans att behålla honom. De måste bevis att de är kapabla att utmana i alla turneringar den här säsongen – annars drar han, säger Villa och fortsätter:

– Men om Liverpool misslyckas med att vinna någonting är jag säker på att han spelar i Chelsea nästa sommar.