Landon Donovan gjorde succé i VM.
1 av 2
Landon Donovan gjorde succé i VM. - Foto: Themba Hadebe/AP/SCANPIX
Moyes vill värva, men medger nu att han inte har råd.
2 av 2
Moyes vill värva, men medger nu att han inte har råd. - Foto: Tim Hales/AP/SCANPIX

Moyes: "Vi har inte råd"

Landon Donavan gjorde succé i Everton, när han var utlånad till klubben under inledningen av våren. Nu vill båda parter nå en permanent lösning, men laget från Goodison Park har inte råd.


LIVERPOOL. David Moyes bekräftar nu att han väldigt gärna skulle vilja signera den amerikanska ligans bäste spelare, Landon Donovan, men att klubbens finanser inte räcker till.

– Vi skulle verkligen vilja ta honom till klubben, pengarna MLS kräver är alldeles för högt för en spelare i hans ålder, säger Evertontränaren till Guardian.

Enligt rykten ska Major League Soccer som äger spelarrättigheterna för proffsen i ligan, kräva upp emot 130 miljoner kronor för 28-åringen.

Landon som gjorde succé för liverpoollaget under utlåningen i början av vårsäsongen har klartgjort att han gärna återvänder till klubben, men mycket talar nu för att detta inte sker.

– Vi har endast spenderat 1 miljon pund, vilket är väldigt lite för Premier Leagues normala standard. Jag tror att vi kommer att vara klubben som spenderat minst vid Silly Seasons slut, avslutar David Moyes.

/
/
/
MLS
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!