Fredag 7 Okt
Stockholm

Messi varnar: "Vi ska vinna allt"

Lionel Messi vill vinna allt.
Lionel Messi vill vinna allt. Foto: MANU FERNANDEZ

Real Madrid och José Mourinho i all ära. Men det här året blir Barcelonas. I alla fall om du tror på Lionel Messi.- Vi vill alltid ha mer, säger den lille argentinaren.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

BARCELONA. Lionel Messi har redan vunnit allt som det går att vinna med Barcelona. Men trött på att få titlar har han knappast blivit, och vanar nu sina motståndare att ett nytt magiskt år väntar med "Blaugrana".

- Vi har alltid samma mål. Det här året kommer vi att gå för alla titlar. Vi vet att det kommer att bli svårt, men vi har ett mäktigt lag, säger den 23-årige argentinaren enligt Marca.

"Förväntade mig mer"

Stjärnan hade inte precis ett fantastiskt VM med sitt Argentina. Laget åkte ut med dunder och brak när Tyskland blev alldeles för svår i kvartsfinalen. Men nu blickar Messi framåt.

- VM:et påverkade mig väldigt mycket, eftersom jag hade förväntat mig så mycket. Nu har jag återhämtat mig och tänker enbart på Barcelona, säger han.

Bryr sig inte om andra

La Liga-älskarna kan räkna med en underhållande säsong. Barcelonas ärkerival, Real Madrid, har värvat på och har bland annat gjort klart med kanske världens bäste tränare, José Mourinho.

Men det är inte något som Messi bryr sig om.

- Vi behöver inte extra motivationsfaktorer för att vi ska göra saker bra. Vi kollar inte på nått annat och vi vill alltid ha mer.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.