City floppar igen, menar Kalou.
1 av 2
City floppar igen, menar Kalou. - Foto: Jon Super/AP/SCANPIX
Salomon Kalou tror inte på Manchester City.
2 av 2
Salomon Kalou tror inte på Manchester City. - Foto: SANG TAN/AP/SCANPIX

Sågar City: "De kan inte köpa titeln"

Manchester City värvar på och siktar stenhårt på en Champions League-plats. Men Chelseas Salomon Kalou tror inte på dem utan räknar i stället med en flopp.– City gjorde samma sak förra säsongen och de slutade femma, säger anfallaren.


LONDON. Medan nästan alla klubbar lider ekonomiskt har Manchester City ostört värvat på. Spelare som Aleksandar Kolarov, David Silva och Yaya Touré har blivit klara för "The Citizens", som även har haft ögonen på Liverpools Fernando Torres och Inters Mario Balotelli.

Storsatsande som vanligt, men Chelseas Solomon Kalou tror inte på City - eller deras pengar.

– Bara för att man kan ta in tio nya spelare varje år så innebär inte det att man kommer hamna i den övre delen av tabellen, säger den 24-årige ivorianen enligt The Sun, och fortsätter:

– City gjorde samma sak förra säsongen och de slutade femma. Jag tror inte att de kommer att vara starkare den här gången.

"Pengar garanterar inte någonting"

Lustigt nog gjorde Chelsea nästan samma sak som City gör nu när deras ryske ägare Roman Abramovitj tog över klubben sommaren 2003. Då spenderas ofantligt mycket pengar på spelare som Didier Drogba, Andrij Sjevtjenko och just Salomon Kalou.

Men det spelar ingen roll, menar anfallaren.

– Att spendera mycket pengar garanterar inte någonting. City måste komma ihåg att det fortfarande finns lag som Chelsea, Manchester United, Liverpool och Arsenal som alltid kommer att vara däruppe.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!