Mourinho och "Ibra" i Inter.
1 av 3
Mourinho och "Ibra" i Inter. - Foto: Massimo Pinca/AP/SCANPIX
Zlatan Ibrahimovic tror inte på Real, men han tror på José Mourinho.
2 av 3
Zlatan Ibrahimovic tror inte på Real, men han tror på José Mourinho. - Foto: MANU FERNANDEZ/AP/SCANPIX
Mourinho har tagit över Real Madrid.
3 av 3
Mourinho har tagit över Real Madrid. - Foto: Arturo Rodriguez/AP/SCANPIX

Ibra: "Tror på Mourinho, men inte Real"

Zlatan Ibrahimovic uttalar sig för första gången om José Mourinhos flytt till Real Madrid.– Jag tror inte på Real Madrid, men jag tror på Mourinho, säger den 28-årige Barcelona-spelaren om sin gamle tränare.


SEOUL. Real Madrid storsatsar inför den kommande säsongen. Men inte genom att värva en drös med spelare, utan genom att kontraktera den portugisiske demontränaren, José Mourinho.

Men någon succé kommer det inte bli för Real Madrid. Det tror i alla fall inte Zlatan Ibrahimovic, som i dagarna tog död på alla rykten som placerade honom utanför den katalanska storklubben. Han tror i stället mer på sin gamla tränare än på den vita klubben.

- Det är en stor utmaning för Mourinho. Han är den bäste, eller åtminstone en av de bästa tränarna i världen. Jag tror inte på Real Madrid, men jag tror på Mourinho, säger den svenske anfallaren på en presskonferens.

"Ville ha en ny utmaning"

"Ibra" lämnade Inter och den italienska ligan inför den gångna säsongen. Efter en succéartad höstssäsong blev det dock desto tyngre i våren och ryckten menade att det endast han skulle flytta under sommaren. Rykten som han nu har dödat.

– I Italien hade jag redan vunnit nästan allt. Jag ville ha en ny utmaning. Jag tog ett stort steg, berättar han.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!