Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ägaren: ”Hodgson utnyttjade oss”

- 03/08/2010, 20:19 -
Al Fayed är inte nöjd med Hodgson.
1 av 2

Al Fayed är inte nöjd med Hodgson.

Boris Grdanoski/AP/SCANPIX

Numera styr Mark Hughes (t.v) skutan på Craven Cottage som Mohamed Al Fayed äger (t.h).
2 av 2

Numera styr Mark Hughes (t.v) skutan på Craven Cottage som Mohamed Al Fayed äger (t.h).

Kirsty Wigglesworth/AP/SCANPIX

Fulham-ägaren Mohamed Al Fayed är besviken på att Roy Hodgson valde att lämna klubben när Liverpool dök upp.– Efter att vi tog honom dit han är nu, utnyttjade och lämnade han oss, säger han.

LONDON. Roy Hodgson hade tränat Fulham i två och ett halvt år när Liverpool kom in bilden. Den anrika klubben ville ha engelsmannen som ersättare till Rafa Benítez.Svenskbekantingen förde klubben till en historisk Europa League-final, men fick där se sig besegrad av Atlético Madrid och räknas som den framgångsrikaste tränaren i klubbens historia.

Fulhams ägare, Mohamed Al Fayed, som fick kompensation för att släppa Hodgson, menar att den historiska tränarne utnyttjade klubben.

– Han (Hughes) har ärvt ett fantastiskt lag som stått för fantastiska resultat. Men tyvärr så har den här killen (Hodgson), efter att vi tog honom dit han är nu, utnyttjat och lämnat oss, säger Al Fayed till Sky Sports, och fortsätter:

– Ja, jag önskar honom framgång. Lycka till i Liverpool.

Nyligen blev det klart att den förre Manchester City-tränaren Mark Hughes tar över Londonklubben.

– Han är en bra kille. Det ser bra ut och jag är säker på att han kommer att göra ett bra jobb för oss, avslutar ägaren.