Cesc Fabregas är ett hett ämne.
1 av 4
Cesc Fabregas är ett hett ämne. - Foto: Daniel Ochoa de Olza/AP/SCANPIX
Guardiola och Raúl när de båda fortfarande spelade i landslaget. Bilden är tagen efter en EM-match från 2000.
2 av 4
Guardiola och Raúl när de båda fortfarande spelade i landslaget. Bilden är tagen efter en EM-match från 2000. - Foto: THOMAS KIENZLE/AP/SCANPIX
Det menar Barcelonas tränare, Pep Guardiola.
3 av 4
Det menar Barcelonas tränare, Pep Guardiola. - Foto: MANU FERNANDEZ/AP/SCANPIX
Raúl - Spaniens bäste spelare genom tiderna.
4 av 4
Raúl - Spaniens bäste spelare genom tiderna. - Foto: Martin Meissner/AP/SCANPIX

Guardiola tokhyllar rivalen Raúl

Real Madrids förre lagkapten, Raúl, var knappast Barcelona-fansens favorit. Men det katalanska lagets tränare, Pep Guardiola, passar ändå på att hylla spelaren rejält.– Med Raúls avgång, lämnar därmed Spaniens bäste spelare genom tiderna, säger han.


SEOUL. Det är inte mycket i Real Madrid som någon Barcelona-supporter gillar. Madridklubben är ärkerivalen, laget som ska besegras vid varje tillfälle och laget som står för allt som Barça inte gör.

Men det hindrar inte den katalanske tränaren Pep Guardiola från att tokhylla antagonisternas jätteikon Raúl, som nyligen lämnade Spanien för spel i tyska Bundesliga och Schalke 04.

– Med Raúls avgång, lämnar därmed Spaniens bäste spelare genom tiderna. Statistiken talar för sig själv, säger den 39-årige tränaren.

– Jag önskar honom det bästa, det förtjänar han, fortsätter han.

"Utesluter inte något"

Den katalanska storklubben har länge varit ute efter Arsenals Cesc Fabregas. "Den förlorade sonen", som kommer från Barcelonas ungdomsakademi, ser trots alla rykten ändå ut att stanna kvar i London.

– Vi utesluter varken att han kommer eller att han inte gör det. Marknaden är stängd. Om man kan göra något så kommer vi att göra det. Men om inte det går, så kommer vi att satsa på spelarna som vi redan har, eftersom de de ger oss redan tillräckligt med garantier.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!