Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hughes klar för Fulham - hånar Mancini

- 04/08/2010, 10:11 -
Mark Hughes är Fulhams nye tränare.
1 av 4

Mark Hughes är Fulhams nye tränare.

Tim Hales/AP/SCANPIX

Hughes och Fulhams ägare Mohamed Al Fayed.
2 av 4

Hughes och Fulhams ägare Mohamed Al Fayed.

Kirsty Wigglesworth/AP/SCANPIX

Walesaren poserar med Fulham-tröjan.
3 av 4

Walesaren poserar med Fulham-tröjan.

Kirsty Wigglesworth/AP/SCANPIX

4 av 4

Kirsty Wigglesworth/AP/SCANPIX

I går presenterades Mark Hughes som Fulhams nye tränare. Då passade han på att håna sin erstättare i Manchester City, Roberto Mancini.– Jag hade tagit laget till Champions League, säger han.

LONDON. Mark Hughes är tillbaka i hetluften efter att blivit presenterad som Fulhams nye tränare. Och han passade genast på att håna sin förra klubb Manchester Citys tränare, Roberto Mancini.

– Jag hade tagit laget till Champions League. Jag gick med eftersom deras mål i början av säsongen var att hamna på en sjätteplats. Jag gick med eftersom jag trodde att vi kunde överprestera. Jag trodde att hamna på femte, kanske fjärdeplats, var väldigt uppnåeligt.

Men det blev inte bättre än att Hughes sparkades i mitten av säsongen och ersattes av italienaren Roberto Mancini. Det är inte mycket kärlek Hughes känner för sin förra klubb. Snarare tvärtom.

– För att vara helt ärlig, struktureringen och spelarna var inte av högsta kvalité.

"Måste fixa Champions League"

City har liksom vanligt spenderat flera miljoner kronor på spelare inför den kommande säsongen. Spelare som Yaya Touré, David Silva och Aleksandar Kolarov har värvats den här sommaren, och de är fortfarande ute efter Fernando Torres och Mario Balotelli.

– Med tanke på hur mycket de har investerat på spelare så måste de fixa Champions League. Eller rättare sagt, med tanke på hur de hade investerat tidigare, så borde de vara ute efter att vinna Premier League, säger den 46-årige tränaren.