Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Leo Messi på turné - blir Noel Gallagher

- 04/08/2010, 11:13 -
Messi går på turné.
1 av 2

Messi går på turné.

Noel Gallagher och Lionel Messi lika som bär?
2 av 2

Noel Gallagher och Lionel Messi lika som bär?

Lionel Messi gillar verkligen Oasis. Han gillar dem så pass mycket så att han har startat ett hyllningsband - och går snart på turné.– Våra kostymer är baserade på hur Oasis såg ut under mitten av 90-talet. Vi har våra peruker, kläder och glasögon i ordning, säger Messi, som kommer att vara utklädd till gitarristen Noel Gallagher

SEOUL. Lionel Messi är utan tvekan känd som en av världens bästa fotbollsspelare. Men det är inte bara att sparka boll som den 23-årige argentinaren gillar. Han gillar faktiskt även att uppträda och drar därför på turné - med sitt nystartade hyllningsband till Oasis.

– Våra kostymer är baserade på hur Oasis såg ut under mitten av 90-talet. Vi har våra peruker, kläder och glasögon i ordning, säger Messi, som kommer att vara utklädd till gitarristen Noel Gallagher, till The Sun.

Den store Barcelona-stjärnan passade även på att avslöja att en av hans lagkamrater kommer att hänga med som sångaren Liam Gallagher. Men vem det blir vill inte Messi säga.

Bjudit in Noel Gallagher

Turnén sparkar igång snart berättar Messi, som även säger att han har bjudit in den riktige Noel Gallagher för att se dem spela.

– Vi kommer att besöka England. Om du är i en pub eller klubb där vi spelar, och du lyckas se igenom våra förklädnader, så väntar ett hyffsat pris.

Frågan är bara hur sann den här historien är. Den spontana känslan är att Messi nog har lite för mycket att göra med sitt klubblag just nu än att gå på turné med ett hyllningsband.