Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kaká tvingad till operation – borta två månader

- 05/08/2010, 19:46 -
Kaká är i Belgien för att operera sig.

Kaká är i Belgien för att operera sig.

Andre Penner/AP/SCANPIX

Spansk media rapporterar att Kaká är på plats i Beligen för att genomgå en knäoperation under torsdagen. Om allt går som det ska väntas Kaká bli borta i drygt två månader, men rehabiliteringstiden kan också blir längre.

BELGIEN. I stort sett under hela förra säsongen drogs Kaká med skador. Skador som fortfarande hänger i, vilket har stört brassen i försäsongsträningen. Framförallt är det knäet som krånglar. Tidigare har läkarna inte kommit underfund med vad som plågat stjärnan, men efter en rad tester vid UCLA-sjukhuset är det bekräftat att minisken är problemet.

”Ingen fara”

Under torsdagen väntar därför operation för Kaká i Belgien, skriver AS. Om det, som befarat, är minisken som är problemet förmodas Kaká bli borta i två månader. Men om även ledbandet är skadat kan rehabiliteringstiden blir betydligt längre.

José Mourinho påpekar dock att Los Merengues har en tillräckligt bred trupp för att hantera Kakás frånvaro.

– Om vi blir utan honom en tid så är det ingen fara, vi har andra spelare, säger Mourinho enligt den engelska tidningen.

Fotbollsverige.se