Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Katastrofklubben till salu: Gratis

- 06/08/2010, 20:37 -
Han kan få köpa klubben helt gratis.

Han kan få köpa klubben helt gratis.

TOM HEVEZI/AP/SCANPIX

Det är den Hong Kong-baserade affärsmannen Balram Chainrai som nu ser ut att köpa upp Portsmouth. Enligt konkurrsadministratörerna är han enda vettiga alternativet.

PORTSMOUTH. Den sydliga klubben som under fjolårssäsongen gick i konkurs kan nu komma att köpas av Balram Chainrai. Portsmouth stod i dag inför Her Majesty's Revenue and Customs där det avgjordes att klubben ännu inte kunde fällas, vilket ger möjligheten till den Hong Kong-baserade affärsmannen.

Chainrai har ännu inte bekräftat att han är villig att köpa upp klubben, men enligt juristerna och ekonomerna som handlar å Portsmouth sida menar nu att Balram är den enda kvarvarande spekulanten med seriös möjlighet att lösa klubbens skulder.

Enligt the Guardian skulle han då få möjlighet att köpa klubben gratis, under förutsättning att han under en fem års period löser ut de fordringsägare klubben fortfarande har att betala.