Sir Alex kommunicerar inte med BBC
1 av 2
Sir Alex kommunicerar inte med BBC - Foto: David J. Phillip/AP/SCANPIX
Kan Ferguson fortsätta sin bojkott?
2 av 2
Kan Ferguson fortsätta sin bojkott? - Foto: JON SUPER/AP/SCANPIX

Ferguson tvingas avsluta bojkott

En av Sir Alex Fergusons längsta och mest uppmärksammade sammandrabbningar kan nu få ett slut. Manchester United-tränaren har sedan 2004 bojkottat BBC, men tvingas nu lägga ned stridsyxan.


LONDON. Efter att BBC släppt en dokumentär som visat upp Sir Alex Fergusons son i dålig dager under hans förehavanden som agent, bestämde sig Manchester United-tränaren för att bojkotta den brittiska public service kanalen BBC.

– BBC är den typen av företag som aldrig ber om ursäkt och de kommer aldrig be om förlåtelse, säger 68-åringen enligt The Guardian.

Manchester Uniteds ordförande David Gill medger att de har försökt att hitta en lösning och att han sympatiserar med sin manager, men att han inte tror att Ferguson kan vinna den här fighten.

Vad allt handlar om egentligen är att BBC kommit med en ny regel som säger att managers måste prata med mediebolaget under dess sändningar. Något Sir Alex vägrar göra. Om han fortsätter sin bojkott kommer han att utsättas för straff som stegrar ju mer han undviker BBC.

/
/
/
bbc
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!