1 av 2
- Foto: Jon Super/AP/SCANPIX
O'Neill avgår som tränare för klubben.
2 av 2
O'Neill avgår som tränare för klubben. - Foto: Tom Hevezi/AP/SCANPIX

O'Neill lämnar Villa – dagar innan premiären

Martin O'Neill lämnar Aston Villa bara fem dagar innan premiären. Tränaren uppges vara oense med klubben om en försäljning av stjärnan James Milner.


BIRMINGHAM. Aston Villa har drabbats av ett chockbesked.Martin O'Neill, som anlände till klubben 2006, har bestämt sig för att lämna klubben. Förre säsongen slutade Villa sexa och har länge jagat en Champions League-plats.

Enligt rapporter under dagen är 58-åringen upprörd över att klubben förväntas göra sig av med James Milner till Manchester City.

– Jag har njutit oerhört av tiden i Aston Villa. Det känns naturligtvis smärtsamt att lämna en sådan magnifik klubb, säger O'Neill till klubbens hemsida.

– Klubben vill tacka Martin för det bra arbete han har gjort de senaste åren. Han har hjälpt oss att etablera oss i toppen av Premier League, säger vd:n Paul Faulkner.

Reservlagstränaren Kevin MacDonald ersättare 58-åringen i inledningen av säsongen.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

2 timmar sedan

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

2 timmar sedan
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

3 timmar sedan
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg fortsätter imponera – är med i toppen

3 timmar sedan
Ludvig Åberg fortsätter visa upp stabilt spel i RBC Heritage, som avgörs i Hilton Head Island, South Carolina.

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

igår 19:54
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

igår 19:54
Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.