Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bellamy hotar sluta med fotboll – om han petas

- 10/08/2010, 20:45 -
Bellamy kan sluta om han inte får fortsätta i City.

Bellamy kan sluta om han inte får fortsätta i City.

Simon Dawson/AP/SCANPIX

På grund av nya regler i Premier League måste Manchester City storstäda i truppen. Det ser ut som Craig Bellamy måste lämna laget – något som kan göra att vi har sett walesaren för sista gången på fotbollsplanen.– Jag kanske slutar helt med fotbollen, säger han.

MANCHESTER. Inför den här säsongen är det en ny regel i Premier League som säger att man får max ha 25 spelare i truppen. Manchester City, som har storsatsat i sommar och bland annat värvat stjärnorna David Silva och Yaya Touré, har överflöd av spelare och måste därför göra sig av med tolv spelare innan transferfönstret stänger.

Det har fått flera spelare att bli oroliga. En av spelarna som ser ut att vara på väg bort är Craig Bellamy. Om 31-åringen tvingas bort från klubben kan det har varit det sista vi sett av honom på fotbollsplanen.

– Jag känner verkligen att jag kan ge klubben något. Men om jag inte kommer med i 25-mannatruppen så vet jag inte vad jag kommer att göra. Jag kanske slutar helt och hållet, eller tittar runt på alla alternativ som jag får, säger han till The Guardian.

För några dagar sedan tackade den snabbe anfallaren nej till ett erbjudande från Bundesligaklubben Wolfsburg. Den tyska klubben tränas av den förre engelske förbundskaptenen Steve McClaren.

– Jag gillar inte Tyskland. Jag kan inte se mig själv spela fotboll där.