Söndag 14 Aug
Stockholm

Liverpool kan be om mer tid – hittar inte rätt köpare

Martin Broughton (t.v) är inte nöjd med de bud som Liverpool har fått.
1 av 2
Martin Broughton (t.v) är inte nöjd med de bud som Liverpool har fått. Foto: Tim Hales/AP/SCANPIX
Får stjärnorna Cole och Gerrard vänta ytterligare sex månader på nya ägare?
2 av 2
Får stjärnorna Cole och Gerrard vänta ytterligare sex månader på nya ägare?. Foto: Tim Hales/AP/SCANPIX

Liverpool är på jakt efter nya ägare. Det finns flera intressenter, men ingen uppges vara tillräckligt seriös. Därför kan klubben be banken om en tidsfrist för att avvakta sex månader med beslutet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

LIVERPOOL. Sedan Liverpools ägare, Tom Hicks och George Gillett, gick ut med att de ska sälja klubben har flera konsortier och personer visat intresse för att ta över den anrika klubben.

Den senaste tiden har affärsmännen Kenny Huang, som backas upp av Kinas investeringsbolag, och Yahya Kirdi, som rapporteras ha budat 6,7 miljarder för klubben, sett ut att vara de som slåss om att få ta över klubben.

Frågan är hur seriösa de är. Ordförande Martin Broughton, som har tagits in av de amerikanska ägarna för att sköta försäljningen, har blivit rejält trött på uttalanden och olika uppgifter från intressenterna, uppger The Independet.

Klubben har hela tiden haft förhoppningen om att en försäljning kan ske innan transferfönstret stänger. Men nu ser det ut att ta längre tid.

Enligt tidningen ska styrelsen träffas i morgon och det lutar åt att Broughton kommer att be Royal Bank of Scotland att förlänga lånen ytterligare sex månader för att klubben ska ha tid för att hitta rätt ägare.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.