O'Neill valde att lämna Aston Villa fem dagar innan premiären.
O'Neill valde att lämna Aston Villa fem dagar innan premiären. - Foto: Simon Dawson/AP/SCANPIX

Ägaren: Därför hoppade Martin O'Neill av

Aston Villa-ägaren Randy Lerner har tröttnat på alla spekulationer och väljer att förklara varför Martin O'Neill valde att lämna klubben.– Vi delade inte längre delade samma syn på hur vi skulle gå vidare i framtiden, säger Lerner.


BIRMINGHAM. Bara fem dagar innan Premier League-premiären valde Martin O'Neill att hoppa av sitt uppdrag som tränare för Aston Villa. Den förre Celtictränaren meddelade inte varför han plötsligt bestämt sig för att lämna laget.

De senaste dagarna har engelsk press spekulerat vilt varför han beslutade sig för att hoppa av. Efter att klubbens ägare Randy Lerner lessnat på alla spekulationer förklarar nu amerikanen varför.

– För att förklara varför Martin lämnade så kan jag bara säga att vi inte längre delade samma syn på hur vi skulle gå vidare i framtiden, säger ägaren enligt Sky Sports.

Det ska ha varit angående James Milner-affären som tar den engelska mittfältaren till storsatsande Manchester City. Den affären som ser ut att vara på väg att bli av, ska ha varit det som fått bägaren att rinna över för O'Neill.

– Efter att ha haft lite tid att fundera över hans avgång, kan jag säga att vårt omedelbara fokus ligger på att stödja Kevin MacDonald (den tillfälliga tränaren) i att lösa situationen med Manchester City och James Milner.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!