Carlo Ancelotti har all anledning att vara nöjd med sina spelare efter matchen.
1 av 5
Carlo Ancelotti har all anledning att vara nöjd med sina spelare efter matchen. - Foto: Sang Tan/AP/SCANPIX

Chelsea visade mästarklass

De regerande mästarna visar upp riktigt mästarklass och Didier Drogba fortsätter sin fantastiska form från i fjol genom att vara direkt delaktig i fyra av de sex målen som gjordes av Chelsea. Matchen slutade till slut 6-0 vilket ger londonlaget serieledningen.

What's up England?

Vill du läsa mer om Premier League? Följ Magnus Falks blogg på Nyheter24!

LONDON. Redan efter fem minuter tog förra årets vinnare av Premier League - Chelsea - ledningen genom Florent Malouda och precis innan halvtid slog fjolårets Golden Boot vinnare Didier Droga till på en frispark.

Mästarna spelad magisk fotboll med mycket energi och klacksparkar över hela planen. Den franske kantspringaren Malouda verkade ha släppt allt som hänt under sommaren och var bäst på plan.

West Bromwich lyckades med nöd och näppe hålla 1-0, fram till den 45:e minuten då de agerade ofokuserat på en frispark utanför sitt eget straffområde. Muren föll ihop och Drogba hittade en lucka vilket gav Chelsea ledningen 2-0.

Andra halvlek började platt utan den sprudlande energin från första 45, men det var aldrig en fråga om vilka som till slut kommer att vinna matchen. Men efter Drogbas andra mål för matchen fick tillställningen återigen fart. Målet tillkom efter kalabalik i West Bromwichs straffområde där bollen till slut landade framför Drogbas fötter, och han gjorde det han nästan alltid gör - mål.

Det fjärde målet förstärkte bara bilden av hur bra Chelsea spelade då de slog två passar innanför ett tätt West Bromwich straffområde innan Frank Lampard kunde enkelt rulla in den vid stolproten.

5-0 kom återigen från ivorianen efter ett tungt skott från höger i West Broms straffområde. Bollen tog på en försvarare innan den ställde målvakten fullständigt. Målet betydde Blackpool förlorade ledningen av Premier League.

Den förste målskytten fick till slut avsluta målkavalkaden. Malouda hade bara att rulla in bollen från straffpunkten efter ett magiskt anfall.