Lördag 20 Aug
Stockholm

”Maradona vill ta över Aston Villa”

1 av 2
Maradona kan vara på väg till England.
2 av 2
Maradona kan vara på väg till England. Foto: Hassan Ammar/AP/SCANPIX

Sedan det blev klart att Diego Maradona inte skulle fortsätta som förbundskapten för Argentina har legendaren letat nytt jobb. Enligt engelska uppgifter vill nu 49-åringen ta över Aston Villa.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

BIRMINGHAM. Efter att Diego Maradona inte fått igenom sitt krav på att behålla alla i ledarstaben valde han att avgå. Nu kan den kontroversielle tränaren vara på väg att göra comeback i Premeir League.

Bara fem dagar före premiären valde Martin O'Neill att hoppa av sitt uppdrag som tränare för Birminghamklubben. Enligt tidningen Sunday Mercury är nu Maradona sugen på att ta över laget.

– Jag tror Diego skulle vara väldigt öppen för idén att komma till England och träna Aston Villa, säger tränarens representant i Europa, Walter Soriano, till Sunday Mercury.

– Han gillar engelsk fotboll väldigt mycket och sättet man lever på i England. Jag vet att han skulle vara villig att flytta dit. Om ägaren Randy Lerner vill ge honom ett seriöst erbjudande är jag säker på att han skulle få en väldigt positiv respons.

Rådgivaren erkänner att det är flera klubbar som är intresserad av den förre förbundskaptenen. Det ska röra sig om flera klubbar i Europa och ytterligare en klubb på de brittiska öarna.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.