Söndag 28 Nov
Stockholm

Wenger: ”Vinner vi inte ligan är det en skandal”

Wenger går hårt ut inför den nya säsongen.
Wenger går hårt ut inför den nya säsongen. Foto: Tim Hales/AP/SCANPIX

Det är sex år sedan Arsenal vann ligan. Fansen längtar efter en ny Premier League-titel och Arsene Wenger tänker leverera den här säsongen.– Vinner vi inte ligan är det en skandal, säger Wenger.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

LONDON. Arsene Wenger, som i går skrev på ett nytt kontrakt med Arsenal fram till 2014, är mycket sugen på att föra sitt lag till en ny Premier League-titel. 60-åringen vann ligan 2004 och året efter det blev det vinst i FA-cupen, men sedan dess har det blivit fem titellösa år.

– Jag anser alltid att en säsong är vinna eller försvinna, men kanske mer än någonsin denna säsong. Det är tid för oss. Jag tycker att vi har gjort bra ifrån oss som har stannat i topp fyra i flera år, men nu är det tid för oss att leverera, säger Wenger enligt News of the World.

”The Gunners” har lyckats behålla Cesc Fábregas, 23, i laget efter att spanjoren ryktas vara på väg hem till Barcelona. Efter att Manchester United och Chelsea de senaste åren var de lagen som har prenumererat på titeln vill nu Arsenal knipa den.

– Vill du sluta tia i ligan och säga att du vann ligacupen? Nej. Så för mig är deadlinen den här säsongen. Vinner vi inte ligan är det en skandal.

Arsenal premiärspelar borta mot Liverpool i dag.

Kommentera
Kopiera länk
Dela