Måndag 6 Dec
Stockholm

Giggs vill ta över efter Ferguson

Ryan Giggs och Paul Scholes studerar tillsammans för att bli managers efter den aktiva karriären.
Ryan Giggs och Paul Scholes studerar tillsammans för att bli managers efter den aktiva karriären. Foto: Sang Tan/AP/SCANPIX

Den legendariske Manchester United mittfältaren Ryan Giggs vill fortsätta inom fotbollen efter att den aktiva karriären är över. Ryan Giggs som har vunnit allt som går att vinna för United vill nu göra det som tränare.– Mitt mål är att ta över Wales eller Manchester United, säger 36-åringen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

MANCHESTER. Wales genom tiderna bäste fotbollspelare Ryan Giggs bekräftar nu för News of the World att han verkligen vill få möjligheten att ta över som förbundskapten för sitt land eller att bli manager för sin nuvarande klubb, Manchester United.

– Jag vet inte om jag kommer att kunna stå ut med känslan av att inte veta vad jag ska göra när jag lägger av med min aktiva karriär, säger Giggs.

Ryan studerar tillsammans med Gary Neville och Paul Scholes till att få tränarlicensen. Han menar vidare att han får en enorm kick av att se de unga spelarna i Manchester United ta för sig och utvecklas.

– Vad som motiverar mig varje år är att se de yngre förmågorna utföra något svårt under träning, eller som i mitt fall, få se Rafael da Silva springa ifrån dig under en övning.

– Varje år säger "the boss" samma sak, allt handlar om att vinna, att vinna allt vi kan och den känslan kommer jag att fortsätta ha när jag slutar spela, och då måste jag få utlopp för den känslan som tränare, avslutar Ryan Giggs.

Kommentera
Kopiera länk
Dela