Berbatov öppnade målskyttet.
Berbatov öppnade målskyttet. - Foto: Tim Hales/AP/SCANPIX

United vann enkelt i premiären

Manchester United hade inga problem att besegrade Newcastle i premiären. Storklubben vann med 3-0.– De malde sönder Newcastle, säger experten Glenn Strömberg.

MANCHESTER. Manchester United hade inga problem att vinna premiären hemma på Old Trafford mot Newcastle. Efter en jämn inledning tog hemmalaget över matchen. Dimitar Berbatov gjorde matchens första mål efter dryga halvtimmen. Det efter en Newcastleförsvarare upphävt offsiden och bulgaren kunde enkelt placera in klubbens första mål för säsongen.

Det skulle dock komma mer från United innan första halvlek var slut. Tre minuter före halvtidsvilan utökade Darren Fletcher ledningen. Patrice Evra slog in ett inlägg från högerkanten som skotten avslutade hårt och distinkt på.

Sedan var det inget snack om snack. United trummade på och skapade flera farliga chanser. Det dröjde inte länge innan den inhoppande veteranen Ryan Giggs blev målskytt. Paul Scholes hittade fram till walesaren med en snygg genomskärare och på volley sköt 36-åringen in matchens sista mål.

– Mer kassaskåpssäker än så här kan inte en seger vara, Viasats expert Glenn Strömberg.