Fästmön Abbey Clancy.
1 av 4
Fästmön Abbey Clancy. - Foto: All Over Press
2 av 4
- Foto: All Over Press
3 av 4
- Foto: All Over Press
Peter Crouch gjorde robotdansen för en grupp kvinnor.
4 av 4
Peter Crouch gjorde robotdansen för en grupp kvinnor. - Foto: Jon Super/AP/SCANPIX

Crouchs vilda natt

Peter Crouch har gett fästmön Abbey Clancey ännu en anledning att kasta förlovningsringen.


What's up England?

Vill du läsa mer om Premier League? Följ Magnus Falks blogg på Nyheter24!

LONDON. Peter Crouchs sexskandal bara fortsätter. För två veckor sedan kunde Nyheter24 rapportera att den 29-årige anfallaren hade betalat en 19-årig prostituerad i Madrid runt 9 000 kronor för att ha sex med honom. Något som mycket väl kan komma att kosta honom sitt förhållande med fästmön och supermodellen Abbey Clancy.

Nu kommer det nya uppgifter som gör gällande att händelsen i Madrid inte var första gången som Crouch tar ett felsteg. Enligt italienska Gazzetta dello Sport hade Crouch en extra festlig tillställning på den franska rivieran med tre kvinnor.

– Jag såg honom göra robotdansen för att imponera på en grupp kvinnor. Och sedan gjorde min kompis också dansen, som sedan presenterade mig för honom (Crouch). Men han var väldigt full, säger Jo Elliot, en av kvinnorna som spelaren försökte få en match med.

Sjuksköterskan Jo berättar:

– Vid ett tillfälle skulle någon ta en bild. Då passade han på att lägga sin hand på min midja och få chansen att röra på mig. Min klänning var väldigt kort och hans händer var överallt på mig.

Men Elliot nobbade Tottenham-spelaren, som dock inte tog åt sig särskilt mycket. Enligt henne så gick han i stället till en annan kvinna med svart klänning. Hur det gick med henne är dock oklart.

/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!