Redknapp menar att klubben har väntat länge på att kunna kvala in till Champions League.
Redknapp menar att klubben har väntat länge på att kunna kvala in till Champions League. - Foto: Akira Suemori/AP/SCANPIX

Redknapp: ”Spurs har väntat länge på denna chans”

Efter succésäsongen i fjol har nu Tottenham chansen att kvala in till Champions League. Något som klubben inte har gjort tidigare.– Spurs har väntat länge på chansen att spela i Champions League, säger Harry Redknapp.


LONDON. I fjol överraskande Londonlaget alla och knep den sista och fjärde platsen till den åtråvärda turneringen. Mot Young Boys inleder ”Lilywhites” för första gången jakten på Champions League-spel.

– Young Boys är ett bra lag, som håller i bollen bra, men vi måste komma hit och spela vårt spel. Vi har stort kvalité och det måste vi utnyttja, säger Harry Redknapp till klubbens hemsida.

För att ta sig till gruppspelet krävs det att de vinner dubbelmötet mot det schweiziska laget som inleds i kväll. Tränaren, som tog över laget för två år sedan när det var på väg ut ur Premier League, anser att laget har bra chans att ta sig vidare.

– Spurs har väntat länge på chansen att spela i Champions League, så det är en riktigt bra möjligt för oss – som vi vill ta, fortsätter han.

För att ta sig till gruppspelet får man cirka 40 miljoner kronor dessutom får man ännu mera stålar hur det går där.

Matchen börjar 20:30.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!