Ian Holloway - vi ska zappa i väg alla som stör.
Ian Holloway - vi ska zappa i väg alla som stör. - Foto: TOM HEVEZI/AP/SCANPIX

"Jag är som Will Smith"

Som ni märkt kommer inte Premier League vara samma liga efter att Ian Holloway tillsammans med Blackpool tagit steget in i den engelska högstadivisionen. Nu kommer nästa underhållande uttalande från den redan legendariske managern.


What's up England?

Vill du läsa mer om Premier League? Följ Magnus Falks blogg på Nyheter24!

BLACKPOOL. Det var under en presskonferens efter att Blackpools före detta ordförande Karl Oysten avgått under onsdagen på grund av förestående konkurs, som Ian Holloway ville beskriva deras sätt att driva klubben.

– Vi är som killarna i Men in Black. Oysten är Tomme Lee och jag är som Will Smith, säger Holloway enligt Mirrorfootball.

Karl Oysten och Ian Holloway har ett nära samarbete och hanterar klubben tillsammans. Blackpoolmanagern menar vidare att Oysten kommer på något sätt att fortsätta i klubben som enligt undersökningar av BBC gått och blivit engelska fans "andraklubb".

– Vi har aliens som är på väg ner för att försöka stjäla galaxen, Karl och jag är de som står i vägen för dem, vi ska zappa dem och slänga ut dem, avslutar Ian Holloway.

Blackpool inledde sitt första äventyr i Premier League med en meriterande bortaseger mot Wigan med fyra mål mot noll.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Fylla på ungdomsturnering: "Förkastligt"

1 timme sedan

Chefernas Verstappen-tjafs: “Fokusera på ditt”

1 timme sedan
Mercedes stallchef Toto Wolff flörtar fortsatt öppet med F1-världsmästaren Max Verstappen. Hans dito i Red Bull, Christian Horner, har tröttnat: Mercedes är sämre än stall som använder sig av sina egna motorer. Jag tycker det är dags att Toto fokuserar på sitt egna stall, snarare än förarmarknaden.

Pettersson näste NHL-spelare klar för VM

1 timme sedan
Marcus Pettersson är näste NHL-spelare som är klar för spel med Tre Kronor i ishockey-VM.

Lukas om bytet: "Skidskytte är inte så enkelt"

2 timmar sedan
Johannes Lukas tackar för tiden han fick med Stina Nilsson. Även om succén uteblev. Man får inte tänka att skidskytte är så enkelt, säger landslagstränaren.

Stina Nilsson byter sport – lägger av med skidskyttet

3 timmar sedan
Stina Nilsson lämnade en framgångsrik längdkarriär för att satsa på skidskytte. Nu byter hon sport igen.

VAR-domare anklagades av PL-klubb - ska döma EM

3 timmar sedan
Uefa ger VAR-domaren Stuart Attwell grönt ljus att döma EM i Tyskland i sommar. Detta efter att Attwell anklagats för att döma emot Nottingham Forest i matchen mot Everton.